Arbejdsområder

Gulve til ethvert behov

Her hos Herning Gulve er du altid sikret et professionelt udført arbejde, som med garanti kan holde i mange år frem. Vores erfarne montører har alle de fornødne uddannelser, kurser og certifikater til montering af gulve, tæpper – også i vådrum.

Vi har tilsammen 20 års erfaring indenfor branchen og udfører opgaver for både private, erhverv og institutioner.

Læs mere om hvilke opgaver Herning Gulve kan tilbyde lige her:

Tæpper

Ved montering af tæpper kan du skabe en hyggelig og afgrænset stemning i dit hjem. Det bløde materiale er bl.a. populært at anvende i soveværelset, walk-in, stuen eller børneværelset. Hos os kan du finde et bredt udvalg af tæpper i forskellige teksturer, farver og kvaliteter, så der er helt sikkert et til dit behov.

Vinyler

Vinylgulve er slidstærke, nemme at vedligeholde og lette at montere. Hos Herning Gulve oplever vi især en stor efterspørgsel på vinylgulve og har et bredt udvalg af innovative designs, der passer til ethvert rum.

Linoleum

Et linoleumsgulv er en anden slidstærk og praktisk gulvløsning lavet ud af naturmaterialer. Vores samarbejdspartner Tarkett har et bredt udvalg af bæredygtige og miljømærkede løsninger i et væld af forskellige designs.

Trægulve

I nordiske hjem er det populært at bringe naturen indenfor med slidstærke trægulve.

Her hos Herning Gulve har vi et bredt udvalg af nuancer og mønstre, der passer ind i alt fra hjem til virksomheder, organisationer eller institutioner. Vi har nøje udvalgte kvalitetsgulve, der er produceret hos særlige leverandører – med øje for miljøet.

Gummigulve

Gummigulve er både behagelige at gå på, lavet i stærke materialer og kan leveres på rulle eller som fliser. Vi har et bredt udvalg af skridsikre løsninger velegnet til fitnesscentre, garager, butikker og kontormiljøer. Derfor kan vi garantere en løsning, der også passer til dig.

Måtter

Måtter kan have mange forskellige egenskaber. Her hos Herning Gulve har vi et bredt udvalg af måtter til kontoret, entréen og til at skåne andre gulve med. Vores måtter har mange ergonomiske fordele for både ben og ryg og er nøje udvalgt efter miljøbevidste leverandører.

Profiler

Profiler er den helt rigtige måde at få afsluttet eller dannet en flot overgang på dine gulve og tæpper på. Hos os tilbyder vi mange forskellige profiler i rustfrit stål, messing og træ i en bred vifte af designs.

Flydespartling

Hos Herning Gulve tilbyder vi også gulvløsninger, der kræver en spartling af gulvet. Spartlingen gør, at du sikres en jævn overflade, der ikke har ujævnheder til evt. montering af nye gulve eller tunge objekter. Vores professionelle gulvmontører har mange års erfaring og med garanti en løsning, der passer til dig.

Microcement

Microcement er en praktisk gulvløsning med høj slidstyrke, nem vedligeholdelse og et råt, dekorativt design, der passer godt ind i alle rum. Løsningen er hurtig at montere med vores professionelle fagmænd og kan fås til konkurrencedygtige priser.

Afmontering

Vores erfarne montører kan også hjælpe dig med at fjerne, udskifte, høvle og slibe dine gamle gulve. Hos Herning Gulve anbefaler vi altid at få en professionel ud for at udføre arbejdet korrekt. På den måde undgår du yderligere skader på dit gulv ved gør-det-selv-projekter.

Kontakt os i dag omkring dit gulv

Husk, at når du bestiller dit gulv gennem os, tilbyder vi altid hjælp og rådgivning til, hvordan du bedst griber opgaven an – uden ekstra omkostninger. Du kan til enhver tid give os et kald på: +45 60 43 80 10 eller skrive til os: kris@herninggulve.dk.

Kontakt os

Kontakt os her