Tæpper

Ønsker du nyt gulv?

Hos DJ Vask og Polering tilbyder vi vask og polering af din bil både privat og erhverv og uanset størrelse. Vi har 4 år erfaring inden for vask og polering af biler og vægter højt at resultatet er 100% i orden. Vi bruger kun produkter fra øverste hylde og bilen vaskes altid i hånden. Vi tilbyder også at komme hjem til dig og klare opgaven. For polerings arbejde udføres hjemme hos dig kræves der en garage eller carport og et strømstik og tilkobling til have slange. Ved almindelig vask ude og inde kræves bare strømstik og tilkobling til haveslange

Nogle af vores fordele

Se priserne nedenfor

Gode overvejelser til køb af dit nye tæppe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Det er ikke bare noget vi siger - det gør kunderne

Hvorfor os

Hos Herning Gulve har vi alle de fornødne uddannelser, kurser og certifikater, som kræves til det arbejde der udføres. Vi er blandt andet certificerede vådrumsmontører. Vi har mange års erfaring og som kunde er du sikret et resultat der holder i mange år fremover. Vi udfører arbejde for en bred vifte af kunder: Private, erhverv og institutioner. Opgaverne varierer meget og vi tilbyder gulvbelægning indenfor: 

leaves, tea, organic

Miljøvenlig Vinduespudser

Vi prioritere at være miljøbevidste. Og det er noget vi sætter stor fokus på når vi rådgiver vores kunder. Kontakt os for at høre mere, så tager vi en snak.

Det med småt

Service, fleksibel udførsel, arbejde udført til den aftalte tid og konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten er, hvad der kendetegner Herning Gulve.

Vi besøger dig

Book en aftale hos Herning Gulve i dag. Vi kommer gerne hjem til dig og viser prøver frem, måler op, samt giver et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste alt i alt.

Kom forbi

Se også vores udvalg af forskellige typer gulve i vores lille showroom på Hvidkildevej 10, 7400 Herning. Vi holder åben i udstillingen efter aftale.

Kontakt os her